Stil,

ze gaat wat zeggen

Iedereen overtuigen met natuurlijk gezag

Nu verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel

Lees hier alvast de achterflap

 

Heb jij het gevoel dat mensen je niet altijd serieus nemen? Dan is het hoog tijd dat je gaat werken aan je natuurlijke gezag, het struikelblok voor vele vrouwen.

 

De volgende keer dat je het woord krijgt, wordt het stil. Mensen stoppen met praten, leggen hun telefoon neer en luisteren aandachtig naar jouw ideeën. Want dat is wat er gebeurt als je jouw natuurlijke gezag de ruimte geeft.

 

Wat niet werkt? Te veel praten, al je twijfels delen en zo emotioneel zijn.

Wat wel werkt? Zeg duidelijk wat je wilt, luister aandachtig en neem meer ruimte wanneer het nodig is.

 

De bekende dagvoorzitter en communicatiedeskundige Marinda Hall leert je alle skills die je nodig hebt om af te rekenen met haantjesgedrag, spontaan te reageren op onverwachte opmerkingen en de aandacht te krijgen die je verdient.

Wat je kunt verwachten

 

In mijn boek lees je geen abstracte communicatietheorieën of modellen. Ik geef je een palet van middelen en denkwijzen waarmee je efficiënter en relaxter kunt communiceren. Zo kun jij je meer met je echte werk bezighouden.

 

De stappen en denkoefeningen zijn haalbaar en praktisch. Ze zullen soms zelfs voor de hand liggend voelen maar ik weet zeker dat wanneer je bewuster bent van de thema’s in het boek en de stappen in de praktijk brengt, je er voordeel uit gaat halen. Voorin vind je een ‘quick-start’ om aan de slag te gaan.

 

Het is niet de bedoeling dat je in de kern anders wordt, maar dat anderen wel een verandering zien. De manier waarop je iets zegt is net wat anders, je hebt een bepaalde rust. Daarmee krijg jij natuurlijk gezag.

 

Hier kun je een preview bekijken.

Waarom je het boek als cadeau zou moeten geven

 

Dit boek is voor iedereen die zichzelf meer natuurlijk gezag gunt. Het is voor iedereen die zich makkelijk wil uitspreken en de aandacht wil krijgen die ze verdient. Het is voor jou wanneer je weet waar je het over op je werk maar jezelf meer erkenning, ruimte en waardering gunt. Het is een gewelidg cadeau voor jezelf, is prachtig vormgegeven en uitgegeven door Uitgeverij Haystack.

 

Het boek is ook een mooi compliment aan iemand die jij hoog hebt zitten maar zichzelf nog niet voldoende in de schijnwerpers weet te zetten. Met dit boek, jouw steun en aanmoediging zal die persoon meer ontspannen het woord nemen en meer zichzelf kunnen zijn op het werk. Je zult eindelijk die persoon zien die jij allang kent maar nog niet voldoende op het werk heeft laat zien.

 

Aan welke collega, vriendin of familielid zit je te denken? Stuur een link door, of nog leuker, geef het boek cadeau. Wanneer je langskomt bij één van de geplande meet-ups of andere live-events, kan ik er een persoonlijk berichtje in schrijven, als je wilt.

Waarom dit boek het begin is van een genootschap

Door vele internationale verhuizingen heb ik gevoel voor hoe het is om buiten de groep te staan. Dit is mede de drijfveer om natuurlijk gezag niet alleen voor de individu te laten werken maar voor iedereen.

 

Vrouwen blinken uit in het vormen en onderhouden van relaties. Samen met de middelen en mindsets die ik heb verzameld, hebben we een superkracht waarmee we niet alleen onszelf maar ook anderen kunnen helpen. We kunnen met die gezamenlijke kennis en talent gul zijn, ruimte maken en geven.

 

Dit boek is de basis van een beweging, een genootschap van vrouwen die met hun natuurlijk gezag ruimte maken voor alle outsiders die insider willen zijn. 

 

Ben jij erbij?

 

Tot gauw!

Marinda