Meet-up

Waarom een meet-up?

Door vele internationale verhuizingen heb ik gevoel voor hoe het is om buiten de groep te staan. Dit is mede de drijfveer om natuurlijk gezag niet alleen voor de individu te laten werken maar voor iedereen.

 

Vrouwen blinken uit in het vormen en onderhouden van relaties. Samen met de middelen en mindsets die ik heb verzameld, hebben we een superkracht waarmee we niet alleen onszelf maar ook anderen kunnen helpen. We kunnen met die gezamenlijke kennis en talent gul zijn, ruimte maken en geven.

 

Het boek 'Stil, ze gaat wat zeggen' en alle live-events zijn de basis van een beweging, een genootschap van vrouwen die met hun natuurlijk gezag ruimte maken voor alle outsiders die insider willen zijn. 

 

Ben jij erbij?

 

Tot gauw!

Marinda

Deel je ervaringen.

Leer van  anderen.

Ontdek dat je niet de enige bent.

Wat gaan we doen?

Elke maand, behalve tijdens de zomer, gaan we met een groep gelijkgestemden wandelen in het Amsterdamse Bos.

 

Per meet-up verdiepen we ons in een thema uit het eerste deel van het boek ‘Stil, ze gaat wat zeggen’. Je krijgt van Marinda Hall een korte theoretische en praktische basis om verder het gesprek onderling te kunnen voeren.

 

Met een kleine groep kun je ervaringen en tips uitwisselen. Je kunt misschien erkenning, herkenning krijgen voor jouw vraagstuk en een blik van buiten krijgen.

 

We houden deze meet-ups in deze opzet klein. Maximaal 20 personen kunnen zich aanmelden per keer.

 

Het is informeel en neem je hond mee want die mag gewoon los in de meeste delen van het Amsterdamse Bos.

Praktische zaken

 

Tijd

10:00 - 12:00 uur

 

Data en thema’s 2024

25 mei ‘Meer mezelf kunnen zijn’

22 juni ‘Minder een pleaser zijn’

14 september ‘Minder onzeker zijn’

12 oktober ‘Meer waardering voor je associatieve en creatieve brein’

9 november ‘Omgaan met ongemakkelijke stiltes’

7 december ‘Kleurrijk spreken’

 

  • Deze meet-up is alleen voor vrouwen bedoeld. 

 

  • De exacte locatie krijg je per e-mail van te voren door. 

 

  • Deelname is gratis.

 

  • Er is geen catering geregeld. Neem dus iets voor jezelf mee of ga na afloop na afloop een kop koffie drinken. Bij mooi weer kunnen we ook lekker in het gras blijven hangen.

 

  • Je hond is welkom, mits hij of zij vriendelijk is voor mens en dier. Laat het weten als je hem of haar meeneemt? We kunnen maximaal vier honden per keer mee laten lopen.

 

  • Wil je erbij zijn en een fijne, leerzame en inspirerende zaterdagochtend hebben? Meld je aan met het formulier op deze pagina.

 

  • Het maximum aantal deelnemers is 20 per keer. Is een datum vol, dan kunnen we je op de wachtlijst plaatsen. Bij veel belangstelling kunnen we een extra meet-up organiseren met hetzelfde thema.

 

 

Ik ben erbij

Ik geef me op voor een  van de meet-ups