Symposium 

Stil,

ze gaat wat zeggen.

 

Waarom een symposium over natuurlijk gezag?

 

Als meisje zijn we opgevoed dat wanneer we maar goed genoeg ons best doen, we wel worden gezien. We leerden niet te bluffen. Of we zijn overtuigd dat we meer onszelf moeten bewijzen om serieus te worden genomen. Die lessen in het leven krijgen vrouwen vaker dan mannen

 

Daarom heb ik het boek 'Stil, ze gaat wat zeggen' geschreven en organiseer ik op 9 oktober een symposium over natuurlijk gezag, speciaal voor vrouwen. Deze keer vindt het symposium plaats op een bijzondere locatie waar we exclusief gebruik van mogen maken. 

 

Door vele internationale verhuizingen heb ik gevoel voor hoe het is om buiten de groep te staan. Dit is mede de drijfveer om natuurlijk gezag niet alleen voor de individu te laten werken maar voor iedereen.

 

Vrouwen blinken uit in het vormen en onderhouden van relaties. Samen met de middelen en mindsets die ik heb verzameld, hebben we een superkracht waarmee we niet alleen onszelf maar ook anderen kunnen helpen. We kunnen met die gezamenlijke kennis en talent gul zijn, ruimte maken en geven.

 

Het boek 'Stil, ze gaat wat zeggen' en alle live-events zijn de basis van een beweging, een genootschap van vrouwen die met hun natuurlijk gezag ruimte maken voor alle outsiders die insider willen zijn. 

 

Ben jij erbij?

 

Tot gauw!

Marinda

Leer en ontmoet.

Ontwikkel en cultiveer.

Maak het verschil.

Wat zij zeggen over het symposium

Symposium

Stil, ze gaat wat zeggen.

 

Natuurlijk gezag ontwikkelen en cultiveren

Wat gaan we doen?

 

Het bijzondere aan dit symposium is dat het een duo-uitnodiging is: neem een vrouwelijke collega, vriendin of familielid mee die jij hoog hebt zitten maar zichzelf nog niet voldoende in de schijnwerpers weet te zetten. 

 

Je bent zonder duo natuurlijk ook van harte welkom! De sfeer is open en je ontmoet snel andere mensen.

 

Marinda Hall legt tijdens een inspirerende en interactieve lezing hoe je meer natuurlijk gezag kunt uitstralen en hoe je dat om je heen kunt cultiveren.

 

Van buiten is dat door kleine, vaak simpele aanpassingen in hoe je beweegt, hoe je spreekt, hoe je formuleert en waar je gaat zitten.

 

Van binnen is dat door te weten wanneer je dingen niet persoonlijk moet aantrekken en waar jouw gevoelige ‘blauwe plekken’ zitten die anderen onbedoeld raken.

 

Je krijgt tools om voor jezelf ruimte te maken en daarmee ook voor anderen om je heen. Je ontmoet andere interessante en inspirerende vrouwen tijdens een lekkere netwerklunch.

 

Naast het gloednieuwe, prachtig vormgegeven boek ‘Stil, ze gaat wat zeggen’, krijg je dus concrete tips en stof tot nadenken mee naar huis.

Praktische zaken

 

Wanneer?

Datum nog te bepalen. Ben je geïnteresseerd? Geef je hieronder op om op de hoogte te blijven voor de volgende editie.

 

Inloop     09:30 uur

Start        10:00 uur (met tussendoor een pauze)

Lunch     12:30 uur

Einde      14:00 uur

 

Wie?

  • Dit symposium is alleen voor vrouwen bedoeld. Voor deze editie is het maximale aantal deelnemers 50.

 

Waar?

  • Op een fijne locatie midden in Nederland. We zijn nog aan het kijken of we het op dezelfde locatie kunnen laten plaatsvinden als de eerdere editie op de foto's. In elk geval wordt het een fijne plek.

 

Kosten?

  • Kosten: €205 per persoon (exclusief B.T.W.), inclusief boek ter waarde van €23,50 via Uitgeverij Haystack en lekkere lunch met vegetarische en vegan opties.

 

  • Wanneer je jouw e-mail en gegevens in het formulier op deze pagina invult, ontvang je op korte termijn een e-mail met een factuur en betaalmogelijkheden. Bij betaling is je deelname geregistreerd en definitief. 

 

Heb je een vraag?

Mail naar stil@marindahall.nl

 

Je kunt je hieronder opgeven.

 

Ja, ik wil graag als eerste op de hoogte zijn wanneer de volgende editie weer is gepland.

Naam *
Telefoon *
E-mail *
Organisatie *